Om oss

Vi leverer alt innen treemballasje

Engers Pall er en av Norges største leverandører av nye europaller og pallekarmer. Vi har drevet som forhandler av paller siden 1997. De største produktene er pallekarmer, europaller og halvpaller, men vi forhandler alle typer paller og pallekarmer, og kjøper og selger også brukte paller. Vi leverer i tillegg papp-paller til dem som sender varer med fly, og skal ha en lettest mulig pall. Vi har også alt innen treemballasje, både spesialpaller, finérlokk, flere typer Huntonitlokk, ferdigkappede bord og trelokk.

Hvorfor velge oss?

Vi har god kvalitet, rett pris og hurtig service. Det er stor forskjell på kvaliteten på europaller. For å få et produkt som ikke faller fra hverandre etter kort tid, må man tørke trevirket godt på forhånd og bruke skikkelige spikre.

Om produksjonen er gjort ordentlig, kan en gjennomsnittlig europall faktisk ha et liv på mange år. Vi tilbyr kvalitetspaller.

Engers Pall kan levere IPPC-merkede paller og karmer. Vi leverer i hele Norden, og vi er fleksible.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.Engers Pall er en av Norges største leverandører av nye europaller og pallekarmer.

Vi har god kvalitet, rett pris og hurtig service.

Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon om priser, produkter og tjenester.